marți, 26 februarie 2019

Frica

Ea este doar o altă prietenă. Una care te ajută, care te anunță când e cazul să ai mai multă grijă, care te avertizează când e cazul să te ferești de ceva sau să pleci de undeva. E prietenă bună cu Adrenalina, pentru ca lucrează pe același departament și fac o echipă foarte bună, dar e rivală cu Spontaneintatea. Ai grijă ce relație ai cu Frica! Atunci când sunteți prea apropiate, ea nu face decât să se hrănească precum un parazit cu toate visurile tale. Te paralizează. Locul ei preferat este - zona de comfort-. Dacă te împrietenești cu Spontaneitatea și ieși din această zonă, ea devine geloasă și se activează și mai tare, dar la un moment dat renunță și îți este aproape doar atât cât trebuie.
Lasă Frica să își facă treaba și nu te implica atât de tare. Tu mergi in direcția îndeplinirii visurilor tale și chiar dacă ea te mai trage uneori de mânecă, fii curajos și nu îi da atâta importanță. Este șireată și dacă ajungi să ii acorzi prea mult credit, vei stagna și vei pierde timpul absolut DEGEABA!
Este simplu să îți spui că îți este frică de ceva anume și să o lași să te conducă! Dar oare ce satisfacții mai ai dacă tu renunti de fiecare dată și te ascunzi în spatele ei? Cât timp poți face asta? Spune stop acum și ia atitudine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu