marți, 13 februarie 2018

Ziua iubirii

Avem oare nevoie sa celebram iubirea?Avem nevoie de o zi speciala in care sa ne dovedim iubirea?
Eu zic ca indiferent ca sarbatoresti Valentine's day sau Dragobete, e frumos sa iti dovedesti iubirea intr'una din aceste zile. E adevarat ca daca vrei sa faci un gest, il poti face in orice zi si nu ai nevoie de o ocazie speciala, dar, intr'o lume atat de plina de rautate si violenta, o sarbatoare care instiga la iubire e binevenita. E adevarat ca totul e orientat catre consum, si toata luna lui februarie suntem inconjurati de ciocolata si flori si inimioare, bani sa ai sa le iei pe toate. Dar ce poate fi mai frumos?
O zi in care sa va aduceti aminte cum v'ati indragostit unul de celalalt, o cina romantica sau cateva clipe frumoase petrecute cu jumatatea ta, un buchet de flori, sa'i reamintesti cat de frumoasa este, sa'i spui cat de mult il iubesti, toate astea nu strica nimanui, ci ne descreteste fruntea si ne intaresc relatia.
Asa ca, maine, sau pe 24 februarie, ia'ti partenerul de mana si spune'i ce simti, da'i o floare si un sarut si sarbatoriti cum stiti voi mai frumos!Celebrati iubirea!💑💕

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu