duminică, 11 februarie 2018

JOBURI

Zilele trecute am adus vorba intr'un articol despre JOBURI. Spuneam ca tot ce contează este sa te invete ceva. Azi o sa detaliez mai mult:
Ideea este ca niciun job nu e mai presus ca altul, toate iti mananca timpul, toate sunt la fel de prost platite, poate unele mai bine ca celelalte, dar stim cu totii ca muncim jumatate de an doar ca sa platim impozitele la stat. Si noi cu ce ne alegem? Pentru ce irosim atata energie? 
Pentru experiență!Este foarte bine sa stii din toate. Sa stii si contabilitate, sa stii si si marketing si legi si comunicare cu oamenii, sa stii si munca fizica dar si una care sa iti puna mintea la treaba.Sa stii si vanzari, sa te inveti si cu refuzuri.
Ce faci cu atata experiența? In afara faptului ca in mod indirect te ajuta chiar si in viata de zi cu zi, fara sa realizezi asta pe loc, esti mai curajos stiind ca poti oricând sa incepi de la zero.
Ce facem daca ne'am ales insa o meserie pemtru care ne'am specializat? Cum ar fi doctor sau politist sau profesor? La fel, invatam cat mai multe, nu va limitati!Nu va plafonati!Invatati cat mai mult, investiti in voi cel mai mult pentru ca voi sunteti singura voastra avere. Nimic altceva.Va veni si vremea cand veti incepe o afacere sau veti avea nevoie de aceste cunostinte si asa veti iesi in fata! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu