joi, 23 noiembrie 2017

Toxic

Cineva spunea că e foarte bine să știi când sa ramai ,dar mai ales când sa pleci!
Și zicea bine:)
Exista momente in viața noastră când un loc nu ne mai este prielnic și atunci, pentru binele tuturor, cel mai bine este sa te retragi. De ce sa irosești energiile tale și ale celor din jur, când poți găsi un alt loc, unde sa te simți bine?
Sa va dau un exemplu: Lucrezi. La locul tau de muncă, in ultima perioadă simți că nu mai ești productiv, te trezești dimineața supărat că trebuie să ajungi aici, iar seara pleci încântat că scapi pentru câteva ore de acest loc. Ceva nu este bine și încerci cumva să resuscitezi aceasta activitate, insa nu reușești, te simți demotivat și tot ce faci îți produce o stare de dezamăgire și iritare. Acesta este momentul in care trebuie sa pleci. Cu siguranță că nu este locul potrivit pentru tine, chiar daca, poate pentru alții este. Asta nu înseamnă că tu ești mai puțin bun decât alții și nu trebuie sa te invinuiesti. Înseamnă să cauți un alt loc,unul unde sa o iei de la zero și să încerci lucruri noi și o viziune noua.Inseamna sa ai curaj și încredere să găsești un alt domeniu care să îți provoace determinare și plăcere.
La fel este și cu relațiile. Daca te afli într'o relație toxică și te simți singur deși ești cuplat cu cineva, daca partenerul tau nu îți mai provoacă sentimentul acela de liniște și bunăstare, este momentul să discuți cu el și să resuscitați relația, daca se mai poate face ceva. Cu siguranță că veți găsi o cale daca inca exista iubire și respect.
Asta nu înseamnă totuși că prima cale este să fugi.Nu! Prima cale este să te înfrunți cu problema, să îți dai seama daca poți schimba tu ceva și dacă nimic nu merge, abia atunci să iei decizia asta. Asta nu înseamnă că la cea mai mică greșeală aruncați prietenii și oportunități la gunoi!
Timpul și lacrimile noastre sunt limitate și nu merita sa le irosim degeaba.
Va doresc un loc de muncă unde sa va fie drag sa va duceti zi de zi, o relație frumoasă care sa va ofere împlinire spirituala și prieteni care sa va provoace să dați tot ce aveți mai bun din voi și curaj să vă urmați
visurile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu